Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Avto žarnice morajo obvezno goreti

Avto žarnice morajo obvezno goreti

Avto žarnice morajo na avtomobilu goreti in sicer vse, drugače ste dejansko v prekršku. Večkrat zato preverite žaromete, prednje luči in zadnje, luči za zavore in smerne luči. Delovati morajo tudi parkirne luči.  Zagotovite si rezervne žarnice na avtomobilu, ki jih boste imeli pri roki za zamenjati. Vendar pozor, večina modernejših avtov ima tako kompliciran sistem menjave žarnic, da je bolje, da ga dopeljete na servis. Če želite zagotovo imeti dobre žarnice, jim kar vi žarnice dajte v roke in oni bodo zadevo le zamenjali, pač tiste, ki so potrebne menjave.

avto žarnice

Kakovostne avto žarnice je razmeroma lahko dobiti, le ozreti se morate po dobrih in zanesljivih znamkah, ki pa so nekoliko dražje vendar odtehtajo dosti. Avto žarnice, ki os kakovostne, bodo zdržale veliko dlje časa kot nekakovostne, ki skoraj takoj povedo, še posebej pa os občutljive na vlago in tresljaje. Tudi ne zmorejo dolgo žareti.

Ko boste nabavljali avto žarnice, lahko nabavite navadne ali pa led žarnice, ki lahko sicer sporting vozeče voznike tudi zmedejo in oslepijo zaradi preveč močne bele svetlobe. Pazite, da ne boste tega počeli  v prometu, ker boste videli zgolj vi nasproti vozeča vozila pa ne, kar je za vas enako nevarno, kot če vi ne vidite.

Avto žarnice naj b odo prijazne okolju in voznikom ter tudi kakovostne, pa ste zmagali, ne bo treba tolikokrat voziti avto na servis, ki ni pocenim, ker je menjava žarnic zelo complication postala, zaradi Phoenix žarometov in luči. To je Nootka narejeno namerno, da servisa več zasluži. Nekatere luči so tako komplicirane, da jih tudi mehaniki težko odprejo in menjajo.

Avro naj bo polno odpremljen, ker boste le tako zadostili zakonom in tudi lastnim varnosti na cesti. Nikoli tega ne pozabite, da je to na prvem mestu. Pri tem vam o dobra vidljivost pri vseh delujočih lučeh še kako pomagala.