Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Kvalitetna in vzdržljiva delovna oblačila

Kvalitetna in vzdržljiva delovna oblačila

Pri izbiri delovnih oblačil imate oblačila, ki vam je všeč in že ga lahko kupite v spletni prodajalni. Delovna oblačila znamke Helly Hansen, so izdelana iz najkvalitetnejših materialov, so vzdržljiva in odporna. Zaradi vseh teh značilnosti so kot nalašč primerna za vsako delo, ne glede na to kaj počnete. Zelo dobro se obnesejo rudi v vetru, snegu in dežju, poleg tega pa vam bo v njih v vseh pogojih zelo udobno. Če delo opravljate na prostem, so za vas primerna nepremočljiva oblačila. Ponujajo različne hlače, puloverje, zimske bunde in drugo.

Pri izbiri katera delovna oblačila so primerna za vas, je pomembno presoditi v katerem letnem času opravljate delo in na podlagi tega izbrati prava. Različna oblačila omogočajo različne lastnosti npr. varovanje proti vetru ali dežju.

Delovna oblačila

Delijo se na osnovni, srednji in zgornji sloj. To omogoča, da se oblačilo obleče večslojno in se tako prilagajate temperaturi in vremenskim razmeram. Poleg tega omogočajo tudi boljše ohranjanje toplote, kar je zelo pomembno predvsem v zimskem času.

Pri izbiri upoštevamo tudi paropropustnost in vodni stolpec. Vsa delovna oblačila so izdelana iz odpornih materialov. Ponujajo tudi delovno obutev, na voljo pa so tudi razni dodatki kot so kape, nahrbtniki, kolenčniki, pasovi in podobno. Imajo zelo dolgo življenjsko dobo, zelo težko se strgajo kar omogoča, da jih boste lahko nosili kar nekaj let.

Ker so oblačila zelo udobna pa niso primerna le kot delovna oblačila, vendar tudi kot športna. Nudijo tudi veliko žepov, v katere boste lahko spravili stvari, ki jih potrebujete.

Za delavce, ki so izpostavljeni nevarnostim, so priporočljiva dobrovidna oblačila, ki se dobro vidijo tudi v slabih vremenskih razmerah in temi. So fluorescentno rumene ali oranžne barve in opremljena z odsevnimi trakovi. Izdelana so iz nepremočljivega materiala, ki so odporna proti snegu in dežju.

Vsa različna oblačila si lahko ogledate v spletni ponudbi, naročilo pa je hitro in preprosto.