Nahajate se na: Home » Dom in vrt » Dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata so zelo priljubljena, saj lepo pripomorejo v estetskemu videzu našega doma oziroma objekta, kamor so vgrajena. Lepa in kvalitetna dvižna garažna vrata so dober pripomoček za zaščito, zagotavljanje zasebnosti in udobja, pa še zelo so funkcionalna.

dvižna garažna vrata

 

Katere so prednosti dvižnih garažnih vrat? Vsekakor je ena od njih dolga življenjska doba. Če jih odpirate in zapirate nekje štirikrat na dan, vam bodo zdržala vsaj 17 let! Vzdržljivi so vsi njihovi sestavni deli – vodila so ustvarjena iz pocinkane pločevine, ki se uspešno bori proti koroziji, barve so zelo obstojne in odporne na različne vremenske razmere, poleg tega pa nudijo tudi odlično toplotno izolacijo, ki vaš dom, garažo ali kakšen drug objekt zaščiti pred neposredno vročino, ki zlasti v poletnih dneh prihaja od zunaj. Dvižna garažna vrata nudijo tudi varnost. Imajo posebno zaščito proti priprtju prstov, vrata sama od sebe ne morejo pasti na tla, kar je še dodatna prednost, saj nesreča nikoli ne počiva in je res dobro, da jo lahko preprečimo vnaprej. Odlikuje jih tudi nadvse tiho delovanje, seveda pa lahko izbirate med številnimi barvami, merami, dodatki, vse to po ugodni ceni.

Dvižna garažna vrata so nekaj, kar vam vsekakor lahko pride prav in se prilagodi vašim željam. Izberete lahko različne vzorce, tudi takšne, ki dajejo videz naravnosti in topline, seveda pa boste zraven dobili tudi daljinski upravljalnik, ki je funkcionalna napravica. V dvižna garažna vrata vam po želji vgradijo tudi vratca za osebni prehod, seveda pa se o vsem raje posvetujte s strokovnjaki, ki vam bodo znali povedati, katere možnosti bi bile za vas najboljše. Pri Zormanu boste dobili kvalitetna, hkrati pa ugodna vrata za vse okuse, dimenzije in posebnosti, tako da boste zadovoljni tako z izdelkom kot storitvijo. Zagotovite si varnost, zasebnost in estetsko dovršenost svojega doma še danes.