Nahajate se na: Home » Tehnologija » Industrijski tiskalniki – zmogljive naprave za tiskanje

Industrijski tiskalniki – zmogljive naprave za tiskanje

Industrijski tiskalniki so zelo zmogljive naprave, ki se uporabljajo v različne namene industrije. Za najboljše industrijske tiskalnike preverite ponudbo – Fiteh, kjer vam nudijo vrhunske tiskalnike proizvajalca Epson. Glavne lastnosti tovrstnih naprav so izjemna učinkovitost in visoka hitrost tiskanja. Poleg tega pa so pri tiskanju zelo zanesljivi in omogočajo izdelavo izjemno obstojnih in kvalitetnih nalepk po meri. Najboljši industrijski tiskalniki med drugim omogočajo tudi tiskanje na zahtevo. Ta možnost je v industriji izjemno priročna, saj znatno zmanjša stroške povezane s prevelikimi zalogami, odpadnim materialom ter izgubami naročil in zamudami pri izdaji naročil. Še ena v vrsti odličnih funkcij, ki vam jih omogočajo tiskalniki Epson je popoln nadzor nad tiskanjem, ki vključuje količino, čas in seveda stroške tiska.

industrijski tiskaniki

Široka ponudba industrijskih tiskalnikov za različne potrebe

Pri podjetju Fiteh d.o.o. vam nudijo široko ponudbo tiskalnikov za nalepke Epson Colorworks, ki so prilagojeni različnim potrebam podjetij. Izbirate lahko med tiskalniki, ki nudijo možnost tiskanja na neskončni papir, tiskanja nalepk velikega formata in nalepk različnih širin. Določeni izbrani modeli omogočajo tudi možnosti izbire mat črnila in upravljanja na daljavo, odločite pa se lahko tudi za tiskalnike tiskanja nalepk velikega formata in nalepk različnih širin, možnosti izbire mat črnila in upravljanja na daljavo.

Omenimo pa naj tudi tehnološko dovršeno programsko opremo, ki je izjemno dovršena in uporabniku prijazna. Ta je namreč prilagojena tudi vsem tistim uporabnikom, ki s tovrstnimi industrijskimi tiskalniki sicer nimajo izkušenj. Pri delu vam bo v pomoč aplikacija Install Navi, ki vas ves čas vodi skozi vse potrebne nastavitve. Za vse potrebne avtomatske nastavitve in zmanjševanje ročne konfiguracije bo poskrbela aplikacija NiceLabel SE. Uporabnikom je na voljo tudi paket omrežnih pripomočkov Epson Network Utlilities, ki nudi možnost enostavnega upravljanja in popolnega nadzora tiskalnikov z zgolj ene izbrane lokacije.

Izberite ustrezni industrijski tiskalnik za svoje podjetje in optimizirajte tisk in stroške povezane z njim.