Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Kakovosten in hiter tisk vizitk za vsakega zaposlenega

Kakovosten in hiter tisk vizitk za vsakega zaposlenega

Tisk vizitk je še vedno v modi, ker imamo radi ljudje v rokah kos lepo oblikovanega kartona, ki nam pove, kdo je oseba, s katero smo bili v stiku in se nam tega ni treba zapomniti. Na tej vezavami najdete tiskanje vizitk za vsakega od vaši zaposlenih posebej, kar je hitro in poceni. Tisk vizitk vam v celoti izvedejo profesionalci od oblikovanja do tiska in dostave na želeno lokacijo. Vizitke pa niso samo poslovne, ampak lahko tudi osebne, pa za razne priložnosti in promocije, kot tudi za zahvale in nagrade zvestim strankam ali kupcem in prijateljem ali znancem ter obiskovalcem delavnic.

 tisk vizitk

Tisk vizitk je danes hiter in enostaven zaradi moderne digitalne teologije. Vi samo pokličete in pošljete po e pošti zahtevano ter podatke in že bodo profesionalci oblikovali, kar želite. Če bodo rabili kaj več vedeti, pa vas bodo gotovo kontaktirali. Nekaj so namreč klasične predstavitvene vizitke, povsem nekaj drugega pa so posebne prestižne vizitke, ki hočejo nekaj povedati o lastniku.
Nekateri tisk vizitk izvedejo kar sami vendar to ni priporočljivo, ker ne morete tiskati na tako debel karton z barvami, ki so odporne na vlago ter jih ne morete plastificirati po potrebi. Tudi obrezovanje je boljše na profesionalen stroj, da so vizitke vse enako velike.
Če nimate celostne grafične podobe, je tisk vizitk lahko otežen, ker je treba najprej to urediti od logotipa, do tipičnih barv naprej in se jih potem tudi držati, da se stranke navadijo na vašo podobo, ki ji potem tudi zaupajo. Samo na sebe pomislite katerim blagovnim znamkam zaupate in kako so urejene.  Vsekakor je učinek veliko boljši pri ljudeh, če je izdelek lep in moderen. Če pa še izstopa in je poseben, pa pritegne še posebej veliko pozornosti, kar pa je namen marketinga. In vizitke so gotovo en velik del marketinga, ki ga kažete navzven svojim strankam ter poslovim partnerjem.