Nahajate se na: Home » Zanimivosti » Nadlani.si vam omogoča redno spremljanje novic

Nadlani.si vam omogoča redno spremljanje novic

Redno spremljanje novic je vedno dobro, saj ste lahko le na ta način vedno na tekočem z dogajanjem po Sloveniji in v tujini. Če želite imeti vse novice Na dlani, potem se odpravite na priloženo povezavo Nadlani.si in si preberite vse nove informacije o dogajanju pri nas in po svetu. Tam boste našli vse najbolj relevantne novice iz različnih področij. Brali boste o dogajanjih pri nas in po svetu, o zdravju, urejanju doma in vrta, o tehnologiji, potovanjih, avtomobilizmu, kulturi in še mnogih drugih področjih.

nadlani.si

Nadlani.si je spletna stran, ki vam predaja vse najpomembnejše novice o dogajanju pri nas in drugod po svetu. Prav tako pa so te novice na voljo tudi tiskan časopis v formatu A3, ta je izjemno priročen in omogoča lažje branje. Tiskan časopis pa izhaja v kar 30.000 izvodih, zato boste brezskrbno lahko prebirali novice. Časopis NaDlani dobivajo vsa gospodinjstva na obočju Dolenjske in Posavja, vsak 3. četrtek v mesecu povsem brezplačno, z edino izjemo v mesecu avgustu. Trenutno pa izhaja brezplačni regionalni časopis NaDlani v mnogih občinah, kot so Novo mesto, Šmarješke Toplice, Škocjan, Šentjernej, Žužemberk, Mirna Peč, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Mirna, Šentrupert in Trebnje.

Za vse tiste, ki svoje novice raje preberete v drugi obliki, torej na telefonu ali računalniku, pa je verjetno primernejši spletni portal Nadlani.si. Tovrstno branje je primerno za vse, ki raje berejo v spletni obliki in ne živijo na območju Dolenjske in Posavja. Branje na spletnem portalu Nadlani.si je izjemno priročno, saj lahko spletni časopis berete kjerkoli. Tako lahko preverite najnovejše novice pri nas in po svetu, kar ob jutranji kavi ali zajtrku. Novice lahko spremljate tudi med vožnjo na avtobusu ali na odmoru za kosilo. Tako so vam pomembne novice dostopne praktično vsepovsod in so brezplačne. Začnite spremljati omenjeni portal in boste zagotovo vedno na tekočem z dogajanjem pri nas in drugod po svetu.