Nahajate se na: Home » Avtomobilizem » Pokrivalo za avto zaščiti vaš avtomobil

Pokrivalo za avto zaščiti vaš avtomobil

Ste se tudi vi znašli pred zagato, saj so v vremenski napovedi pravkar povedali, da bodo jutrišnje temperature globoko pod ničlo, torej bo zjutraj na cesti poledica in zmrzal, vi pa nimate garaže, kamor bi zapeljali svojega jeklenega konjička? Pokrivalo za avto vas lahko v trenutku reši tovrstnih skrbi, saj bo celostno zaščitilo vaš avto, zato vam zjutraj ne bo treba prej vstati in ogrevati avtomobila, da bi odmrznili steklene površine na avtomobilu, preden bi sploh lahko zapeljali na cesto.

Veliko ljudi nima možnosti izgradnje garaže oz. nadstreška, kamor bi lahko zapeljali svoje avtomobile in jih tako zaščitili pred vremenskimi pojavi, da ne rečem nevšečnostmi. Zelo močno sonce poleti, obilno deževje, nizke temperature, rosa, cvetni prah, odpadlo jesensko listje, ptičji iztrebki … To je ne nekaj izmed stvari oz. pojavov, ki lahko »poškodujejo« vaš avto, ali pa vsaj vplivajo na njegov izgled in s tem življenjsko dobo (veliko UV-sevanje lahko vpliva na luščenje barve, tudi ptičji iztrebki lahko povzročijo kar nekaj škode). Pokrivalo za avto je tako učinkovita rešitev za vse, ki nimate strehe za svojega jeklenega prijatelja – sploh v mestih je to velika težava, saj je gostota poseljenosti zelo velika (pri nas morda še ne, v svetovnih velemestih pa zagotovo), zato si vsak meščan ne more privoščiti pokritega prostora za svoj avtomobil. Pokrivalo za avto se izvrstno obnese tudi, ko se odpravite na dopust in morate avto pustiti nekje ob obali ali pa na javnih/zasebnih parkiriščih – enostavno vzemite iz prtljažnika pokrivalo in zaščitite vaš avtomobil, pa ne le pred vremenskimi pojavi, temveč tudi pred radovednimi pogledi turistov.

pokrivalo za avto
Pokrivalo za avto je torej nekaj, kar mora imeti vsak odgovoren in skrben voznik, saj tako lahko podaljša življenjsko dobo svojega jeklenega prijatelja. Izbirate lahko med pokrivali, ki zaščitijo le vetrobransko steklo ali pa streho avtomobila, a veliko boljša so pokrivala, ki zaščitijo celoten avtomobil.