Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Previjalna komoda je izjemno uporabna za starše in otroka

Previjalna komoda je izjemno uporabna za starše in otroka

Previjalna komoda ni nujna, je pa izjemno uporabna za mamo in očeta, ko se ukvarjata z novorojencem. Pred porodom se načrtuje, kaj potrebujete za otroka in previjalna komoda je lahko del te strategije, da se staršem in otroku olajša previjanje. Komoda je tako narejena, da je ravno prav visoka, da lahko starš otroka udobno namesti nanjo, ga sleče, umije in preobleče v sveže perilo. Otrok ne sme biti umazan, od blata ali urina ter premočen, ker bo dobil vnetja in lahko še zboli. Predvsem pa neustavljivo joče to pomeni, da njegove potrebe niso izpolnjene, ima pa zgolj osnovne.

 previjalna komoda

Inovativna previjalna komoda je izdelana tako, da pomaga pri previjanju in je hkrati omara za shranjevanje stvari za otroka, da so vedno pri roki. Tako lahko shranite perilo zanj, kreme, olja, pudre, plenice, robčke in vse, kar tisti trenutek potrebujete, da ne zapustite otroka in iščete stvari po stanovanju. Za ta namen je previjalna komoda prava rešitev in vam bo še kako prav prišla v otrokovih prvih letih, ko boste imeli druge otroke, pa še zanje.

Novodobne komode so otrokom prijazne in narejene iz naravnih materialov, da ne oddajajo neprijetnega vonja ali hlapov v ozračje zato so največkrat lesene. Les s lahko tudi reciklira, ko čez leta komoda odsluži. Lahko jo tudi prodate naprej, podarite ali razgradite, po želji. Katera previjalna komoda je za vas ustrezna, boste ugotovili iz opisa in fotografij. Odvisno je od tega kako veliko potrebujete, koliko predalov, polic in katere oblike. Nekatere omogočajo tudi kopanje otroka, zato prelistajte vse strani v spletni trgovini, saj boste gotovo eno našli zase in otroka.

Glede barv ne bo težav, saj so komode v naravnih barvah lesa ter z nekaj barvnimi datlji, ki so različni. Kar vam je všeč, to kupite. Domov jo boste dobili v dveh ali treh dneh in jo lahko sestavite, ker so navodila priložena.