Nahajate se na: Home » Šport in prosti čas » Smuči Elan Amphibio 12

Smuči Elan Amphibio 12

Elan smuči Amphibio 12 sodijo med najbolj vsestranske smuči za zahtevnejše rekreativce, ki od svoje opreme pričakujejo neprekosljivo kakovost. Nič čudnega, da gre za zelo priljubljen izdelek, ki ga vedno pogosteje srečujemo na smučiščih v Sloveniji in v tujini, nenazadnje pa se teh smuči poslužujejo tudi nekateri tekmovalni smučarji. Smuči Elan Amphibio 12 sodijo v višji srednji razred priznane serije Amphibio, s tem pa odgovarjajo potrebam zelo širokega spektra uporabnikov.

smuci-elan

Med ciljno publiko proizvajalca teh smuči so predvsem rekreativci, ki želijo narediti preskok in se smučanju posvetiti nekoliko bolj resno. Amphibio 12 je idealna rešitev za tiste, ki se ne nameravajo usmeriti v kakšno posebno tehniko smučanja, temveč bi radi na smučišču uživali tako v hitrih kratkih zavojih kot v daljših in počasnejših vijugah. Za nameček so te smuči primerne za različne vrste podlage – najbolje se bodo obnesle na urejenih utrjenih progah, a tudi zunaj urejenih površin ali pa na nekoliko bolj grobi podlagi nekaterih smučišč bodo ohranile izvrstno vodljivost in popolno zanesljivost. Amphibio 12 cilja na rekreativce, ki so na smučeh suvereni in odločni. Teh smuči bodo veseli tisti, ki znajo dobro smučati in zato tudi poznajo oziroma zaznajo prednosti dobrih smuči. Elan pri izdelavi smuči iz serije Amphibio ne sklepa kompromisov, vsaka smučka je zelo načrtno oblikovana in izdelana, kar vodi v številne razlike v obnašanju smuči različnih modelov na terenu – dober smučar bo znal to zaznati in izkoristiti v svoj prid.

Kot je za izdelke Elan Amphibio značilno, ima tudi model št. 12 vgrajene številne tehnologije in napredne rešitve, ki zagotavljajo celovit in vsestranski izdelek. Ključna lastnost je tehnologija Amphibio 4D za inovativen profil smučke, ima pa Amphibio 12 še mnoge druge rešitve, ki zagotavljajo popoln užitek na smučišču. Izpostaviti gre na primer še titanovo ojačitev za fleksibilnost, zanesljivost in vzdržljivost smuči ter upogljive vezi Power Shift, ki zagotavljajo popoln prenos sile na smuči in podlago, s tem pa naredijo smuči Elan Amphibio 12 zelo natančne in učinkovite.