Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Zagotovite si neomejeno spletno gostovanje

Zagotovite si neomejeno spletno gostovanje

Tudi na spletu lahko poteka gostovanje. Če imate svoje podjetje ali opravljate neko storitev, ki bi jo želeli objaviti in oglaševati na svoji spletni strani, potem boste potrebovali paket spletnega gostovanja in domeno. Spletno gostovanje je zakup prostora na strežniku – zato rečemo, da gostujemo. Najamemo svoj mali košček pod spletnim soncem. Na strežnik se nato naloži datoteke vaše nove spletne strani. Spletno gostovanje pa, poleg opisanega, uporabljate tudi za e-mail predal vaše domene. S spletnim gostovanjem zagotovite vidnost vaše spletne strani obiskovalcem spleta, ki seveda lahko postanejo vaši potencialni kupci. Domena pa je ime spletne strani na spletu. Domeno uporabnik zakupi, kar stori tako, da jo registrira za določen čas. V tem času lahko izbrano ime uporablja zgolj tisti, ki je domeno zakupil.

spletno gostovanje

Kateri paket spletnega gostovanja je smiselno izbrati

Posamezni paketi spletnega gostovanja se razlikujejo glede na zmogljivost, ki jo ponujajo in število spletnih strani, na katerih lahko gostujete. Kateri paket bo uporabnik izbral, je odvisno od njegovih potreb in ambicij na spletu. Domovanje.com svojim strankam ponuja tri osnovne pakete za spletno gostovanje – S, M in L. Paket S zadostuje za izdelavo preprostih HTML spletnih strani. Spletne strani, ki so zahtevnejše in narejene s pomočjo kompleksnejših sistemov, pa bodo potrebovale naprednejše spletno gostovanje. Za eno WordPress spletno stran bo zadostoval paket M, za več spletnih strani pa se bo potrebno odločiti za paket L.

Ustvarjeno spletno stran je potrebno tudi zaščititi. Pri Domovanje.si so mislili tudi na varnost – z aktivno zaščito so poskrbeli za samodejno odpravljanje ranljivosti in preprečevanje napadov. Za dodatno zaščito pa so na razpolago tudi brezplačni SSL certifikati.

Z izbiro ponudnika za spletno gostovanje Domovanje.com, se boste pridružili veliki družini, vodilni na področju spletnega gostovanja v Sloveniji. Prepričali vas bodo s svojo strokovnostjo, prijaznostjo in dostopnostjo. Izberite uporabniku prijazno podjetje, ki vam ponuja vse storitve na enem mestu in se podajte na pot uspešnega predstavljanja vašega podjetja na spletu.