Nahajate se na: Home » Zanimivosti » Sodni prevodi

Sodni prevodi

Se odpravljate v tujino živet, delat ali šolat? Imate že vse papirje pripravljene za tujino? Če ne veste morate imeti vse papirje prevedene v jezik kam odhajate. Niste vedeli za to? Če res še nimate obiščite www.sodni-tolmac.si/sodni-prevodi/, kjer vam bodo vse uredili in prevedli.

sodni prevodi

 

Čeprav obvladate tuji jezik oziroma jezik kam odhajate, ne bo veljaven dokument, če vse to prevedete sami. Za takšne stvari so izkušeni in izšolani sodni tolmači. Imeti morate sodne prevode, ki uredijo ljudje, ki so prisegli na ministrstvu za pravosodje. Sodni prevodi so zelo pomembni za tujino, vso dokumentacijo ki jo bomo rabili mora bit prevedena. Pa ne samo, da imamo poleg prevedene listine, ampak še poleg moramo imet spete tudi listine v slovenskem jeziku,

Sodni prevodi so nato speti z vrvico ter overjeni, tako da so res veljavni v tujini. Ne delat nekaj po svoje, ampak se obrnite na sodne tolmače, ki so za te stvari sposobni in naredijo kot znajo. Sodni prevodi morajo tudi imeti poleg napisano, kdo vam je to prevajal, da preverijo tistega tolmača, če je vse ok. Če se držite navodil in daste prevajat po zakonu, bodo sodni prevodi popolni in ne boste imeli nobenih težav. Najboljši so prevajalci v LexTra podjetju, kjer so res strokovnjaki na tem področju.

Ni vsak lahko prevajalec za listine, ki obvlada tuj jezik. Sodni prevodi so za tiste, ki se odpravljajo v tujino živet ali šolat. Odhajajo v tujino zaradi boljših plač ali boljšega šolanja. Saj jim v tujini je omogočeno boljše življenje, zato pa so sodni prevodi še kako pomembni.

V podjetju dela kar 9 sodnih tolmačev, ki so vsi diplomirani pravniki, ter se šolali na fakulteti v Veliki Britaniji. Zato kar pogumno verjemite v njih in jim nesite vaše listine za prevajat. Cene so zelo različne, vedite da ni najbolj poceni. Ampak sedaj, če moraš imeti in greš v tujino ne boš gledal na denar, ker sodni prevodi morajo biti.