Nahajate se na: Home » Storitve/trgovina » Sveče oddajo res prijetne vonjave

Sveče oddajo res prijetne vonjave

Si tudi vi zvečer radi prižgete svečo in uživate v njenih prijetnih vonjavah? Če je tako, potem le obiščite spletno stran https://medenizaklad.si/svece-iz-cebeljega-voska/, kjer vas časa res velika ponudba sveč, izdelanih iz čebeljega voska. Na voljo so vam sveče za prav vse priložnosti – božič, novo leto, veliko noč itd.

Ljudje svet zaznavamo s čutili in eden izmed čutov je tudi vonj – gotovo ste že slišali, da imajo določene vonjave veliko pozitivnih učinkov na naše telo, vedenje itd. (seveda govorimo o prijetnih vonjavah in ne o kakšnem vonju starih nogavic ali kaj podobnega, da ne bo pomote). Dišeče sveče, razna aromatična olja, dišeče palčke, vonjave v spreju, vse to in še več nam lahko pričara omamne dišave v stanovanju.
Če ste velik ljubitelj sveč, si jih boste seveda prižigali skozi vse leto, veliko ljudi pa ob besedi sveča ali dišeča sveča najprej pomisli na kakšno romantično večerjo v dvoje, ko npr. fant ali dekle želi očarati nasprotni spol, sveče zelo radi prižigamo tudi v decembrskem času, saj še dodatno izboljšajo vzdušje (sploh, če boste izbrali svečo z vonjem cimeta ali sivke), lahko pa si kakšno svečo prižgete, ko pridete po zelo napornem dnevu domov – napolnite si banjo s toplo vodo, dodajte kakšne dišeče šampone, zraven si zavrtite pomirjujočo glasbo, za piko na i pa si prižgite svečo z vašim najljubšim vonjem. Če to ni popoln večer.

sveče
Lahko se odpravite v trgovine, kjer ponujajo res veliko sveč, če pa ste bolj ekološko ozaveščeni, si privoščite sveče iz čebeljega voska, ki oddajo zelo prijeten vonj po medu in propolisu. Ravno zaradi slednjega bodo tovrstne svečke zrak še očistile. Če vam ni všeč vonj medu, so vam na voljo tudi svečke z različnimi dodatki aromatičnih olj in podobno, torej bo vaš dom dišal po sivki, pomaranči, vaniliji, cimetu, jabolku, kakšni cvetlici ali čemerkoli že.