Nahajate se na: Home » Zdravje in lepota » Zobni aparat

Zobni aparat

Ortodontija oziroma čeljustna in zobna ortopedija je danes specializirana dejavnost v zobozdravstveni panogi. Torej ortodont skrbi za korekcijo zobnih nepravilnosti, pri tem pa mu pomaga zobni aparat. Ortodontija se torej ukvarja z nepravilnostmi zob, katere se razvijejo v rasti in pa tudi samem razvoju zobovja. Zobna ortopedija je bila prva specializirana panoga v zobozdravstvu, ta pa je nastala  leta 1901.

zobni aparat

 

Zobni aparat je ortodontska in zobozdravstvena naprava, katera nam pomaga pri odpravljanju zobnih in tudi čeljustnih nepravilnosti. Deluje tako, da z ravno pravšnjo silo pritiska na zobe, tako da se ti začnejo premikati v pravilno smer. Zobni aparat bo torej poskrbel da boste dobili tisti pravi filmski uspeh, katerega si vsi še tako zelo želimo.

V zobni ordinaciji Lux Dental vam bodo torej ustvarili brezskrben in čudovit nasmeh, nudijo vam tudi ostale vrhunske zobozdravstvene storitve kot so zobna protetika, oralna kirurgija, beljenje zob, paradontologija, implantologija itd. skratka nudijo vam vse možne zobozdravstvene storitve na enem mestu in to brez kakršnih koli čakalnih dob. Torej mi vam zagotavljamo da boste pri njih zares hitro dobiti učinkovito ortodontsko zdravljenje in vaš zobni aparat. Vsekakor pa nudijo različne ortodontske terapije z več različnimi vrstami in tehnikami, kot so naprimer zobni aparati, ti so primerni za vse starosti, torej so primerni za vse tiste, ki si želijo imeti lep popoln nasmeh in ugriz, to pa jim bo dodatno prineslo še boljšo samopodobo.

V zobni ordinaciji se vsakemu njihovemu pacientu individualno posvetijo. Na podlagi njegovih težav in želja pa mu bodo tudi z velikim veseljem svetovali o zanj najbolj primerni terapiji in kateri zobni aparat bi bil pravi zanj, torej najprimernejši. Vsekakor ortodontija danes ponuja sodobne in tudi estetsko prijazne zobne aparate, kateri nam pomagajo pri popravljanju krivih zob, širokimi razmaki med zobmi in pa tudi pri nepravilnem ugrizu. Vse to pa nas bo popeljalo, do lepšega nasmeha.