Nahajate se na: Home » Zanimivosti » Superlearning tečaj španščine

Superlearning tečaj španščine

Španščina je drugi najbolj razširjeni jezik na svetu poleg angleščine, kot govorni jezik pa ga uvrščamo takoj po kitajščini na drugo mesto, zato se jih veliko odloča za tečaj španščine. Zato poteka jezikovni tečaj z zelo kakovostno metodo, in sicer z kombinacijo poslušanja v alfa stanju, kjer si lahko kakršnokoli vsebino zapomnimo bolj hitreje. Da pridobimo znanje je torej precej pomembno poslušanje, zato ta metoda omogoča najbolj naravno obliko učenja in tako bo vaš tečaj španščine bolj učinkovit.

Ta tečaj španščine poteka 4 šolske ure dnevno vse skupaj pa za začetnike traja 40 ur. Na izbiro imate seveda tudi odločitev za 8 šolskih ur dnevno in pa učenje med vikendi, ki je časovno prilagodljivo. Testirali vas bodo od A1 do C2 področja, kar pomeni, da vas bodo preizkusili na večih področij (kot so naprimer razumevanje, pisanje, branje in govorjenje), kar jim pomaga določiti okvirno stopnjo namenjeno vam in vam tako zagotovili program, ki vam bo ugajal.

tečaj španščine

Če ste začetnik in vas zanima tečaj španščine in kultura v tej državi se nikar ne obirajte, saj vam nebo škodilo če boste imeli nekaj več znanja. Španski jezik le zelo aktualen po televiziji, še posebej nadaljevankah, zato se že tam lahko naučim nekaj osnov zaradi poslušanja. Dandanes je zelo pomembno, da smo jezikovno dovolj izobraženi, saj nam bo to zelo koristilo pri komunikaciji z drugimi. Je res, da je angleščina trenutno znana v vsaki državi, temveč vsi je ne znajo, zato je pomembno da se naučimo tudi jezike, ki nam mogoče niso tako znani, vendar bodo vedno prišli prav. Če ne v poslovnem življenju pa potem, ko boste potovali in boste rabili nekaj osnov. Zato nikar oglaševati in se prijavite na tečaj španščine ali pa kakšnega drugega jezika, saj vam bodo dali vaši inštruktorji lepo izkušnjo z posebno metodo učenja kombinacije poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora.